Start her
Søg på siden

Primær navigation

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få nyheder, gode råd og masser af lir - direkte i din indbakke.

Ansvarsfraskrivelse

Vi knokler og gør os umage for at sikre at information på hjemmesiden er opdateret og korrekt. Skulle du opdage at der alligevel har sneget sig en fejl ind, så tag fat i os her.

Når du følger vores råd og anbefalinger, så sker det altid på eget ansvar. Vi kan ikke gøres ansvarlige for økonomisk tab eller skader der måtte opstå.

Viløber.dk fraskriver sig alt ansvar for ethvert muligt krav, som måtte opstår ved brug eller misbrug af indholdet af hjemmesiden https://viløber.dk. . Vores anbefalinger og forslag til valg af produkter er baseret på en kombination af tekniske data samt vores egne tests og erfaringer. Vi prøver så vidt muligt at vurderer produkterne objektivt, men vores egne subjektive holdninger spiller også en rolle.

Forslag til øvelser, træningsprogrammer eller teknikker, kan ikke erstatte den vejledning du ellers ville få hos din læge eller hos en fysioterapeut.

Der gives ingen direkte eller indirekte garanti for, at informationerne på hjemmesiden er korrekte. Og viløber.dk er ikke ansvarlig for direkte, indirekte eller andre forbundne skader opstået ved adgang til eller brug af indhold fra denne hjemmeside.

På siden viser vi priser fra vores samarbejdspartnere. Priserne er som udgangspunkt opdaterede og aktuelle. Vi tager dog forbehold for prisfejl og udsolgte varer.